11. 5. 2017

Ako vhodne zviditeľniť developerský projekt ? Vyberáme 9 tipov pre developerov a ich marketingový tím

Ako vhodne zviditeľniť developerský projekt ? Vyberáme 9 tipov pre developerov a ich marketingový tím

Ako vizuálne upútať a zamerať pozornosť divákov na váš projekt? Pozrite si týchto 9 tipov pre zviditeľnenie súčasných či budúcich projektov v exteriéri / interiéri.

Článok je inšpiráciou od ImageWell.eu, ktorého úlohou je pomáhať zviditeľňovať projekty a potlačiť ich k úspechu. ImageWell.eu je partnerom pre veľkoplošnú tlač a zviditeľnenie dôležitých projektov

1. Tabule označujúce stavbu – „povinná jazda“ každej stavby, ktorá môže vyzerať inak. Už tu môže byť vaša pútavá prezentácia. Skrášlite stavbu pútavou vizualizáciou budovy a jej využitia na mieste, kde ešte nič nestojí. Takouto vizualizáciou navodíte predstavivosť u diváka – vášho potencionálneho klienta.

2. Podlahové samolepky vám pomôžu pri navigácii k obchodnému miestu či inému vášmu projektu.

3. Bigboardy/ 3D board/ CityCuby / 5. Posolstvo priamo na existujúcej budove je pomerne dosť viditeľné vzhľadom na veľkosť. Vhodné je využitie meshu pri stavbe, alebo samolepiek na okná. Pri štítovej stene je vhodné využitie dlhodobých pútačov na pevnej konštrukcii.

6. Sklené plochy sú „čistým maliarskym plátnom“ pre vyhratie sa s kreatívnymi nápadmi, tak ako v exteriéri, tak i v interiéri. Výklady a predajné priestory sú zaujímavým priestorom pre branding a zviditeľnenie aktuálneho projektu. Sú jednoducho meniteľné, takže ak dokončíte projekt xy, jednoducho vymeníte vizuály za iné.

7. Interiérové dekorácie:

8. Dôležité prvky pre stavby, obchodné priestory, či iné špeciálne požiadavky klienta. Tabule vytlačené a vyfrézované do tvaru doplnia potrebné informácie, ktoré potrebujete do prostredia zaimplementovať.

9. Špecialitky? …polep plotu:)

Naši klienti oceňujú, keď prevezmeme ich produkčnú prácu. A dotiahneme ich zadania od grafiky cez tlač, frézovanie do tvaru až po inštaláciu na mieste určenia. Všetko s poradenstvom pod zárukou spoľahlivosti: ImageWell.eu